Betaalmethoden


Hoe kan ik betalen via de webshop?
Zodra u bij de winkelwagen bent aangekomen kunt u bij Maison Collection voor verschillende betaalwijzen kiezen. 

            

 

iDEAL (Nederland)
Met iDEAL betaalt u veilig, gemakkelijk en gratis. Tijdens de checkout kunt u kiezen voor iDEAL. U wordt vervolgens doorgestuurd naar uw online bankomgeving zodat u kunt inloggen. Het bedrag dat overgemaakt dient te worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld. U hoeft alleen de betaling te bevestigen. Wanneer dit is gedaan, bevestigt uw bank de betaling direct en wordt u weer teruggestuurd naar de webshop van Maison Collection. 

Bancontant (Belgie)
Onze klanten uit Belgie kunnen veilig en gemakkelijk betalen met Bancontant. Tijdens het afrekenproces hebt u de keuze tussen het invoeren van uw kaartgegevens of kunt u betalen via de app. Als u het kaartnummer van uw Bancontact-kaart invoert, komt u terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank. Nadat u zich met succes hebt aangemeld en uw PIN-code hebt ingevoerd, wordt de transactie bevestigt. Vervolgens wordt u teruggeleid naar de webshop van Maison Collection. Per bestelling wordt een vergoeding berekend van € 0,39.

Klarna Betaal Nu
Met Klarna: Betaal kunt u kiezen of u via een online bankoverschrijving betaalt, of via een machtiging. Afrekenen is een kwestie van één keer klikken. Zijn er meer gegevens nodig om de transactie af te ronden? Dan vraagt Klarna daar automatisch naar. Klarna: Betaal nu is beschikbaar voor onze klanten uit Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Finland. Per bestelling wordt een vergoeding berekend van € 0,25 + 1,45%.

Paypal
Wanneer u kiest om met PayPal te betalen, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina waar u kunt inloggen in uw PayPal-account. Hier vindt u de betaalopties die u gekoppeld hebt, kunt u kiezen met welke optie u wenst af te rekenen en kunt u de betaling bevestigen. Wanneer u gebruik maakt van Paypal wordt er een vergoeding berekend van € 0,10 per bestelling.  

Creditcard
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen klanten is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Per bestelling wordt een vergoeding berekend van € 0,25 + 1,80 %.

© 2020 - 2023 Maison Collection | sitemap | rss