Interieurstyling
Komt u er niet helemaal uit met uw interieur? Of ontvangt u graag hulp bij het stijlen van onze producten? Bij Maison Collection kunt u ook terecht voor interieur styling. Onze interieur stylist(e) helpt u graag bij het inrichten en/ of stijlen van uw woning of ruimte. Wij vertalen uw wensen naar een interieur dat precies bij u past waar oog is voor luxe en finesse. Doordat wij officiële dealers zijn van vele bekende en luxueuze merken, hebben wij een breed aanbod aan producten om aan uw wensen te kunnen voldoen!     

Zijdebloemenboeket
Naast onze producten bieden wij ook de mogelijkheid om uw perfecte bloemenboeket samen te stellen. Wij maken gebruik van zijdebloemen. Deze zijn namelijk nauwelijks van echt te onderscheiden.  De zijdebloemen die wij met zorg selecteren zijn van hoogwaardig kwaliteit. Een mooi boeket zorgt voor een warme opwaardering binnen elke ruimte, of het nu gaat om uw eigen woonkamer of bedrijfsruimte.  

Bulbs-hanglamp
Maison Collection biedt naast de standaard verlichting ook verlichting conform maatwerk. Het is bij ons mogelijk om uw eigen Bulbs- hanglampen samen te stellen op basis van ons aanbod. Deze hardlopers zijn zeer gewild, luxueus en geven uw interieur net dat extra. Geinteresseerd? Klik hier voor meer informatie!

 

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

© 2020 - 2021 Maison Collection | sitemap | rss